Work time: 24/7
Blog

Alkalinen vesi on paras luonnon antioksidantti

 

Tässä uusin palaute alkalisesta vedestä hammaslääkäriasemalta:
“Olen tyytyväisenä laitteen käyttäjänä suositellut pH-vesilaitetta ja kannua myös Terveydenhoidon ammattilaisille ja pyytänyt välittämään tietoa eteenpäin.
Kiitos vielä hyvästä palvelusta.”

 

Parsakaalitkin kasvavat mahtavan kokoisiksi, kun kasvimaan pH-tasapaino on kunnossa. Yllä olevassa kuvassa on parsakaalin lehtiä kasvimaaltani.

Kaikki ympärilläsi oleva ja kehosi sisällä olevat tapahtumat ovat kemiaa, etenkin sähkökemiallisia reaktioita täynnä. Esimerkiksi rauta ruostuu, talot hajoaa ja valitsemasi ravinto pilkkotuu ja rakentuu uudelleen kehosi soluiksi, vaikka et tekisi edellä mainittujen asioiden hyväksi mitään aktiivisesti.

Kemiallisiin reaktioihin vaikuttaa aina ympäröivän tilan pH. pH tarkoittaa lyhyesti sanottuna vapaiden vetyionien määrää ja niiden varausta vedessä tai nesteessä, josta sitä mitataan. Vetyionien varaukseen voi vaikuttaa helposti omilla valinnoilla.

Olen itse tehnyt käytännön kokeita pH-tasapainolla omassa kehossani, asiakkaiden kanssa ja kasvimaalla sekä vieraillut useiden eri oman alansa asiantuntijoiden luona. Matka ja oppiminen jatkuu 🙂
Tämä maapallo ja keho, jossa elämme on ihmeellisyyksiä täynnä.

Yksi niistä ihmeellisyyksistä on alkalinen vesi.

Alkalinen, ionisoitu vesi on parasta antioksidanttia keholle.
Katso vaikka vuosi sitten tekemäni  esimerkkivideo tästä linkistä.


Super pH-vesikannupaketti, suodattimet koko vuodeksi, UUSIMALLI, VIHREÄ
Super pH-vesikannupaketti, suodattimet koko vuodeksi, UUSIMALLI, VIHREÄ
€115.00
Nyt on saatu varastoon uudet Super pH-vesikannut, joiden avulla tavallisesta putkivedestäkin tulee maistuvaa ja herkullista juomaa.
Suodattimessa käytetään vain luonnollisia suodatusmateriaaleja, joiden avulla suodatetussa vedessä on kalsiumia, magnesiumia ja monia hivenaineita. Suodatin poistaa vedestä klooria, kuparia, lyijyä ja maku- sekä hajuaineita. Suodatuspatruunan sisältämät ionisointikalvot ja alkaliset mineraalit muuttavat veden rakennetta, mineraalisisältöä ja energiatilaa siten, että vesi imeytyy paremmin ja maistuu paremmalta.

Nyt suodattimessa on 6 eri suodatustasoa, joten vesi on nyt vielä parempaa kuin aiemmin.

 1. ja 2. kerros suodattimessa ovat suodatus kerroksia.
  Nämä kerrokset poistavat vedestä klooria, kuparia, lyijyä ja maku- sekä hajuaineita.
 2. kerros: alkalisointi
  Nostaa veden pH:n noin 8.5 – 10.0. pH-tasapaino kalsiumin, kaliumin
  ja magnesiumin avulla.
 3. kerros : antioksidointi
  Ionisoi veden, jotta veden varaus on: ORP on -200mv – -400mv.
 4. Kerros: mikroklusterointi
  Erottelee yhteen tarttuneet vesimolekyylit. Parantaa veden imeytyvyyttä.
 5. Kerros: energisointi
  Vesi energisoidaan NASA:n käyttämän suodatusmateriaalin avulla.

Uudet suodattimet sopivat vanhoihin pH-vesikannuihin. Uusia suodattimia voi tilata tästä
Uusien suodattimien värit ovat musta tai vihreä.

View


Super pH-vesikannupaketti, suodattimet koko vuodeksi, MUSTA
Super pH-vesikannupaketti, suodattimet koko vuodeksi, MUSTA
€115.00
Super pH-vesikannut ovat ainakin vielä toitaseksi samalla hinnalla kuin vanhempi malli, vaikka suodatin on nyt paljon parempi. Vanhaa mallia ei enää ole saatavissa. Vanhoja suodattimia on vileä muutama paketti jäljellä.. ne saa nyt poistohintaan Varastossa on vielä sinisiä ja oransseja suodattimia tarjoushintaan. Tilaa tästä
Niitä ei tule enää tämän jälkeen lisää. Kaikki ovat toimivia ja aina suodattimilla on toimivuustakuu.
View


Chanson Miracle Max vesi-ionisaattori, musta
Chanson Miracle Max vesi-ionisaattori, musta
€2,180.00
Päivitetyt ja uudet Chanson Miracle Maxit on tulossa varastoon noin 2 viikon kuluttua. Vielä voi saada vanhalla hinnalla Chanson Miracle Maxin uuden mallin, kun tilaa saman tien. Varastoon on tulossa YKSI laite, jota ei ole vielä tilattu ennakkoon.

Hinta on siis vielä edullinen ja tarjous voimassa niin kauan kuin tätä tavara erää riittää.
Laitteella on 5 vuoden takuu. Vapaa laite on musta. Valkoiset on jo varattu, mutta niitä voidaan tilata lisää vielä tämän kerran, jos tilauksia tulee keskiviikkoon 6.9. mennessä.

View

“Lääkäri päivässä pitää omenan loitolla”

On todella hyvin sanottu ja hyvin pätevä ajatus Jason Valen kirjassa Super Juice Me.

Jos olet ajatellut, että on normaalia olla terve, niin kannattaa lukea ja tehdä 28 päivän koe siitä miltä tuntuu olla puhtaampi, iloisempi ja energisempi. Sinullakin on aina mahdollisuus tutustua ”erittäin vaaralliseen lääkkeeseen, ruokavalion vaihtoon.

Kun juot ja syöt elektronirikasta alkalista vettä, syöt mineraaleja (emäsjauhetta, suoloja ja savea) ja  otat päivittäiseksi tavaksi tuorepuristetut mehut ja tuoreet kasvisruoka-aineet.

Jasonin (Jason Valen, Super Juice Me, 28 päivän mehudieetti kirja) kirjassa on kerrottu hyviä tapoja hoitaa muutos ja hyvät vinkit mielenhallintaa.

Ilman puristinta ruokavalion muutos ei onnistu – Tarjoan maahantuomiani Oscar DA1200 puristimia joita olen tuonut maahan ja itse käyttänyt jo vuodesta 2008. Suosittelen edelleen näitä puristimia. Mehun maku on aivan omaa luokkaansa. Katso lisätietoja: puristimia.

Elämäsi on liian kallisarvoista tuhlattavaksi sairastellen. Elämäsi tärkeimpiä hankintoja ei ole auton tai asunnon hankinta omaksi, vaan mehupuristimen hankinta. Ilman tervettä kehoa, et voi nauttia tämän maailman ihmeellisyyksistä ja Elämästä. Siksipä tarjoan kaikille Oscar DA1200 mehupuristimien tilaajille -5% alennusta. Lisäksi saat magnesiumsuihkeen 200 ml, karkeaa Himalajan suolaa 1 kg ja suolamyllyn kaupanpäälle.

Nyt tarjous koskee Oscar DA1200 puristinta kromisena tai viinin punaisena. Puristimella on 20 vuoden moottoritakuu ja 5 vuoden puristuspää takuu. Kehon happamuuden ja puhdistuksen nopeuttamiseen meillä on tarjolla useita pH-tuotteita. Katso lisää kotisivuiltamme www.healthylife.fi

HUOM! Kirjoita seuraava etukoodi kassalla: puristin

Koodilla puristin saat Oscar DA1200 puristimista alennuksen -5%. Tarjous on voimassa vielä perjantaihin 15.9. klo 23:59.

Muut lisukkeet kaupanpäälle laitan tilauksen mukaan, maksun saapumisen jälkeen.

Katso pieni viedeo kasvimaaltani  –  https://youtu.be/u0CfSCkoVso

WHAT THE HEALTH DOKUMENTTI 

Muista katsoa What the Healt dokumentti, niin ymmärrät miksi kaikki terveystieto ei ole tarkoittu tekemään Sinua terveeksi, vaan pitämään Sinut sairaana. Katso lisätietoja dokumentista http://www.whatthehealthfilm.com/facts/ 

Syksyn iloja toivottaa

Rauno 🙂

Katso lisää tuotteita ja tapahtumia