Work time: 24/7
Kauppa
Sale!

Tuoretta vehnänorasta 16 x 14,5 cm laatta

7,5040,00

Proteiinin ja B-vitamiinien sekä raudan saanti on myös turvattu hetkessä, kun nautit tuorepuristetun vehnänoras snapsin päivittäin. Rautaa voi olla jopa 34 mg/100 g:ssa kuivapainoa.

Meidän vehnänorasta viljellään vuoden ympäri luomumullassa, luomujyvistä, neljällä suodatimella suodatussa ja ionisoidussa sekä alkalisoidussa vedessä + valaistus hoidetaan luonnonvalolamppujen alla.

Poista

Kuvaus

Meidän luomulaatuinen vehnänoraamme sisältää noin 125 erilaista hyvinvointiisi vaikuttavaa ainesosaa luonnollisessa muodossa. Elävän lehtivihreän ja vehnänoraan sisältämien entsyymien avulla ehkäiset anemiaa, iho-ongelmia, ravitsemuksen puutetiloja, täydentämään ruokavaliota ja tekemään tehokkaita kehon puhdistus ja ravitsemus paastoja.

Vehnänorasta voi käyttää joko sellaisenaan pieniä määriä suoraan syötynä tai pirtelössä tehokkaan (vähintään 1500W) tehosekoittimen avulla nautittuna. Paras tapa saada tehokkaimmin kaikki hyödyt irti vehnänoraasta on nauttia se tuorepuristettuna.

Pidä myös lemmikkieläimet terveenä vehnänoraan avulla. Esimerkiksi kissat, marsut ja koirat tykkäävät syödä luomulaatuista vehnänorasta.

Proteiinin ja B-vitamiinien sekä raudan saanti on myös turvattu hetkessä, kun nautit tuorepuristetun vehnänoras snapsin päivittäin. Rautaa voi olla jopa 34 mg/100 g:ssa kuivapainoa.

Meidän vehnänorasta viljellään vuoden ympäri luomumullassa, luomujyvistä, neljällä suodatimella suodatussa ja ionisoidussa sekä alkalisoidussa vedessä + valaistus hoidetaan luonnonvalolamppujen alla.

Vaikuttavat aineet

Vehnänoraan kuiva-aineessa on proteiineja 23 %, hiilihydraatteja 37 %, raakakuitua 17 %, rasvaa n. 6,5 % ja lehtivihreää eli klorofylliä (0,04 %). Vehnänoraassa on runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Vitamiineista on runsaasti etenkin A-, B-, C- ja E-vitamiineja. Vehnänoraassa on huomattavia määriä myös beeta-karoteenia, lykopeenia, kseaksantiinia, tiamiinia (B1), riboflaviinia (B2), niasiinia (B3), pyridoksiinia (B6 ), B12-vitamiinia, K-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa ja pantoteenihappoa.

Vehnänoraassa on yli 90 mineraalia. Näistä huomattavimpina määrinä ovat kalium, magnesium ja rauta, jota voi olla jopa 34 mg/100 g:ssa. Näiden lisäksi runsaina esiintyvät mangaani, seleeni, natrium, sinkki, jodi, kupari ja rikki.

Vehnänoras sisältää kaikki välttämättömät aminohapot. Runsaimpina glutamiinihappo, alaniini, arginiini, leusiini, proliini ja valiini. Oraassa on myös jonkin verran kystiiniä, metioniinia, seriiniä ja tryptofaania.

Tuoreessa oraassa ja siitä puristetussa mehussa on runsaasti entsyymejä, mm. proteaasia, sytokromioksidaasia, amylaasia, lipaasia, transhydrogenaasia sekä superoksididismutaasia (SOD).

Ei sisällä hiivaa, maitoa, munaa, gluteiinia, maissia, soijaa tai vehnää, eikä sokeria, tärkkelystä, suolaa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita.

KÄYTTÖ: Aikuisille 1-3 x 4 cl per päivä. 4 cl on yksi snapsilasi.
Lapsille 2 cl tuoretta vehnänorasmehua ½ litraan suodatettua vettä laimennettuna 1-2 krt/pv. Suositeltua annosta ei saa ylittää etenkään alussa. Myöhemmin kun olet tottunut nauttimaan tehokasta

Keskustele lääkärin tai terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa ryhtyessäsi käyttämään ravintolisää, erityisesti ollessasi raskaana tai jos imetät. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

SÄILYTYS: Valoisassa paikassa. Ei saa jäätyä. Hyvä lämpötila esim. +15 – +22 °C. Muista kastella muutaman päivän välein, jos et leikkaa oraita heti tämän tuotteen saatuasi. Tämä tuotteen sisältämä luomumulta on kasteltu ionisoidulla alkalisella vedellä ennen toimittamisen aloittamista asiakkaalle.

=> Joten vieläkö mietit, pitäisikö tilata? Älä enää mieti, vaan tilaa omaan tai yrityksesi henkilökunnalle todella virkistävä ja maailman paras nuhashotti. Nuhaa ja flunssaa nimittäin ei tule ikinä, jos juot näitä meidän vehnorasshotteja päivittäin ja seuraat meidän pH-luentojen ohjeita. Kirjainyhdistelmä pH tarkoittaa Perfect Health. Suomeksi: täydellinen terveys ja tieteellisesti sanottuna Potential of Hydrogen, eli vetyioinin kyky kuljettaa sähkövirtaa.

Pakkausvaihtohdot: 1 kpl 16 x 14,5 cm luomumultainen laatta täynnä juurineen olevaa luomuvehnää. Kuvat näkyvät tuotekuvissa. Versojen korkeus noin 13 – 15 cm. Yhdestä laatasta saat noin 1,5 snapsilasia tuoretta vehnänorasjuomaa, jossa on vain vehnänoraiden sisältämät nektarit kehollesi. Ensimmäisen leikkauksen jälkeen laatta voi kasvaa hyvissä olosuhteissa valossa ja huoneenlämmössä sekä oikeassa kosteudessa lisää noin 10 cm. Mutta kolmas kerta ei yleensä kasva enää. Huomioi, että joka leikkauskerta oraiden sisältämä ravintomäärä pienenee, koska jyvässä ja mullassa ei ole enää lisää ravinteita.

Voit tilata myös useamman laatan kerralla edullisemmin seuraavalla tavalla

2 kpl 16 x 14,5 cm luomumultainen laatta

3 kpl 16 x 14,5 cm luomumultainen laatta

4 kpl 16 x 14,5 cm luomumultainen laatta

5 kpl 16 x 14,5 cm luomumultainen laatta

6 kpl 16 x 14,5 cm luomumultainen laatta

7 kpl 16 x 14,5 cm luomumultainen laatta

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Laattojen määrä

1 x laatta, 2 x laatta, 3 x laatta, 4 x laatta, 5 x laatta, 6 x laatta, 7 x laatta