pH-tasapainopaketti nro 2 – pH-tippa 60 ml, Viherjauhe 220 g ja Himalajansuola 1 kg

113,20

tuotetunnus (SKU) pH-tasapainopakNro-2 Osasto: Product ID: 1076

Kuvaus

Tilaa pH- tasapainopaketti nro 2, josta saat helposti viherjauhetta 220g, pH-tippoja 60 ml ja himalajansuolaa 1 kg edullisella yhteishinnalla.

Hinta normaalisti:

 pH-Greens viherjauhe tai pH-viherjauhe 220 g – 68,60 eur + pH-tippa 60 ml – 51,80 eur + himalajansuola 1 kg 5,5 eur

= 125,80 eur

Nyt pakettihintaan 113,20 euroa.

Tuote-esittely lyhyesti

pH-Viherjauhe tai pH-Greens ovat ravintoa koko keholle. Meidän viherjauheet sisältävät noin 125 eri vitamiinia ja hivenainetta helposti imeytyvässä muodossa. pH-viherjauheemme ovat 100 % luonnon omia hedelmiä, vihanneksia ja oraita hyvältä maistuvana jauheena. Sisältää 19 erilaista kasvia hienojakoisena jauheena. Elinvoimaiset ainekset sisältävät paljon lehtivihreää ja antioksidantteja. Kauniita punasoluja tulee vain, jos lehtivihreää on runsaasti saatavilla ravinnosta tai viherjauheista

pH-tippa alkalisoi veden ja antaa vedelle kyvyn imeytyä paremmin kehoomme. pH-tippa nostaa juomaveden pH:n, eli alkalisoi veden. Alkalinen vesi auttaa kehoa poistamaan happamia vesiliukoisia myrkkyjä. Vesi on hengittämisen jälkeen tärkein rakennusaine kehollemme.

Himalajansuola = Ilman suolaa ja vettä ei ole elämää. Puute suolasta on yhtä kuin puute energiasta. Luova ajattelu, eikä kehon motoriikka pelaa ilman suolaa ja alkalista vettä.

HUOM! Tilauksen yhteydessä voit tehdä toivomuksen, haluatko pH-viherjauheen jossa on 19 eri ainesosaa vai pH-Greensin, jossa on 42 eri ainesosaa.

 

Lisätiedot

Paino 1.9 kg