TULEVAT TAPAHTUMAT, TALVI JA KEVÄT 2018

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusi asioita ja luoda uusia tapoja. Mutta jos olet kuten alla olevan kuvan herra, jolla on kaksi vaihtoehtoa – valitset aina vanhan tutun tavan elää, niin saat samoja tuloksia ja sydän- ja muut ongelmat vain jatkuvat.

Tule kuuntelemaan ja kokemaan lisää tietoa ihmisen ja luonnon normaalista terveydestä luennoilta ja kursseilta. Nyt mukana on tapahtumia kryptovaluuttojen ihmeelliseen maailmaan. Kryptovaaluutat tarjoavat mahdollisuuden uuden aikakauden alkuun, kuten tämän yrityksen tarkoitus on tarjota – täydellistä elämää terveenä. Katso kryptokurssien sisältö osoitteesta www.kryptokoulutus.fi

Kasvimaakurssit ovat jo aiempina vuosina olleet suositut, joten niihin kannattaa ilmoittautua heti, jotta saat jo mahdollisesti tulevana kesänä mahtavia satoja omalta kasvimaaltasi.

Luennoijana, verianalyysien tekijänä ja pH-ruuan valmistajana on Rauno Moilanen.
Elävän ja kuivan veren analyysiaikoja kannattaa kysyä suoraan sähköpostitse .

Seuraavat tapahtumat ovat:

MAALISKUU 2018

  1. LUO KASVISTEN PARATIISI PUUTARHAAN KURSSI HELSINGISSÄ
    la 17.3.2018, RYHMÄ I klo 9 – 12 ja RYHMÄ II klo 13 – 16

Tällä kurssilla opit muutamassa tunnissa sen, miten voit mahdollisesti luoda sellaisen puutarhan, joka voi tuottaa todistetusti yli 1000 kg erilaisia vihanneksia noin 150 m2 alalta, yhden suomalaisen kesän aikana.
Opit säännöt miten maan pH-tasapaino vaikuttaa kasvisten viihtyvyyteen, maanmuokkauksen ja lannoituksen perusteet, ajoituksen merkityksen, vuoroviljelyn, lomittain viljelyn, kitkemisen, sadon korjuun sekä säilytyksen.
Muistiinpanovälineet ja Raunon kirjoittama kasvimaaopas osa 1 (arvo noin 20 euroa) sisältyy kurssin hintaan.
Tämän kurssin jälkeen voit säästää aikaa, vaivaa ja runsaasti rahaa, koska tiedät mikä toimii ja mikä ei. Lisäksi saat mahtavan sadon puutarhastasi, jos seuraat annettuja ohjeita, soveltaen omaan kasvimaahasi.
HUOM! Kaksi ryhmää. Aamu- ja iltapäivä ryhmä.

Ryhmän koko: max 10 henkilöä
Kouluttaja: Rauno Moilanen
Hinta: tarjous 60 eur, normaalisti 80 euroa.
Kurssin kesto: 3 h
Paikka: Pikku-Huopalahti, 00300 Helsinki. Kurssipaikan tarkempi osoite lähetetään kurssilaisille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tekstiviestillä numeroon 045 20 20 280 tai sähköpostitse Kurssille voi ilmoittautua myös tuotesivun kautta ja maksaa sen saman tien. Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 10 osallistujalle. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 50 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen tilaisuutta.

 

2. KRYPTOILTA HELSINKI TO 22.3.2018 KLO 18 – 21
Katso lisää kryptokoulutus.fi

3. KRYPTOKURSSI HELSINGISSÄ LA 24.3.2018 KLO 10 – 16
Katso lisää kryptokoulutus.fi

HUHTIKUU 2018

4. KRYPTOKURSSI HELSINGISSÄ LA 21.4.2018 KLO 10 – 16
Katso lisää kryptokoulutus.fi

 

pH-tasapainoiltojen kouluttajana on Rauno Moilanen, jolla on 18 vuoden käytännön kokemus pH-tasapainoisesta elämästä. 

Kaikkien kryptoiltojen kurssin kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 12 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 22 vuoden kokemus kouluttamisesta. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia. Rauno on kouluttanut esim. IBM:n ja Amiedun kouluttajia sekä useiden suomalaisten suuryritysten henkilökuntaa noin 150 kertaa vuodessa 11 vuoden ajan.

 

Ole se muutos jollaiseksi haluat maailman muuttuvan 🙂

Kysy tulevista tapahtumista

 Oikeudet muutoksiin pidätetään.