TULEVAT TAPAHTUMAT MARRASKUUSSA 2018

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusi asioita ja luoda uusia tapoja. Mutta jos olet kuten alla olevan kuvan herra, jolla on kaksi vaihtoehtoa – valitset aina vanhan tutun tavan elää, niin saat samoja tuloksia ja sydän- ja muut ongelmat vain jatkuvat.

Tule kuuntelemaan ja kokemaan lisää tietoa ihmisen ja luonnon normaalista terveydestä luennoilta ja kursseilta.

MARRASKUU

  1. TUKHOLMASSA ALLT FÖR HÄLSAN TERVEYSMESSUT 9. – 11.11.2018.

Käy tapaamassa ja maistamassa pH-tasapainotuotteita Tukholman messukeskuksessa. Osastolla on mahdollista tehdä myös kuivan veren analyysejä koneellisesti. Mikko ja Marko Vapa tekevät analyysejä ja Rauno maistattaa uusia pH-tuotteita.

Katso lisätietoja https://www.alltforhalsan.se/summary-in-english?sc_lang=en

 

  1. pH-tasapainoiltojen kouluttajana on Rauno Moilanen, jolla on 18 vuoden käytännön kokemus pH-tasapainoisesta elämästä. 

Elävän ja kuivan veren analyysejä Rauno Moilanen on tehnyt noin 3700 henkilölle vuodesta 2006 alkaen.

Kaikkien kryptoiltojen ja kurssien kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 12 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 22 vuoden kokemus kouluttamisesta + 3 vuoden kokemus kryptokaupankäynistä. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia. Rauno on kouluttanut esim. IBM:n ja Amiedun kouluttajia sekä useiden suomalaisten suuryritysten henkilökuntaa noin 150 kertaa vuodessa 12 vuoden ajan.

Ole se muutos jollaiseksi haluat maailman muuttuvan 🙂

Kysy tulevista tapahtumista

Oikeudet muutoksiin pidätetään.