Work time: 24/7
Tapahtumat

TULEVAT TAPAHTUMAT SYKSY 2019 JA TALVI 2020

Meillä on aina mahdollisuus oppia uutta. Jos haluat uusia asioita – Sinun pitää tehdä uusi asioita ja luoda uusia tapoja. Sinulla on aina vähintään kaksi vaihtoehtoa – jatkaa tai tulla myöhemmin tekemään alla olevan kuvan esittämää vasemman puoleista toimintaa tai sitten saada uutta energiaa Elämään elävästä ruuasta ja juomasta. Oma hyvinvointisi on aina Sinun oma valinta.

Tule kuuntelemaan ja kokemaan lisää tietoa ihmisen ja luonnon normaalista terveydestä luennoilta ja kursseilta. Tässä seuraavaksi minun omasta kunnosta kertova video, joka on kuvattu elokuussa 2019.

Katso muutoskertomuksia suomeksi tämän linkin kautta.

TULEVAT pH-TAPAHTUMAT SYYSKUUSTA 2019 – HELMIKUUHUN 2020

SYYSKUU

1. ILMAINEN pH-TASAPAINOKURSSI SULJETUSSA FACEBOOK RYHMÄSSÄ JA SKYPESSÄ TO 19.9.2019 KLO 19 – noin klo 20.
Osa 1/10 – Miksi pH-tasapaino on tärkeää ja mikä on Sinun lähtötilanteesi.

Tämän kurssin ensimmäisen osan aikana pääset kertomaan mikä on Sinun tilanteesi ja millaista apua toivot saavasi kurssin vetäjältä ja muilta kurssilaisilta. Tämä on ensimmäinen osa yhden tunnin web-kurssista pH-tasapainoon. Luento on vain internetissä.

Kurssin aikana on tarjolla runsaasti käytännön tietoa pH-tasapainosta ja opastusta siihen mitä voisit tehdä omien resurssien mukaisesti. Tiesitkö että happaman elimistön yleisimpiä oireita ovat väsymys, haluttomuus, närästys, huono keskittymiskyky, päänsärky, lihaskivut, yli- tai alipaino jne? Luento antaa käytännön oivalluksia 20 vuoden kokemuksella.

Tämä pH-tasapainokurssi sisältää yhteensä 10 x noin 1 h – 1,5 h luentoja, jotka kaikki liittyvät pH-tasapainoon ja ennen kaikkea sen käytännön toteutukseen ja Sinun opastukseesi. Ensimmäinen ryhmätapaaminen on ilmainen ja sen jälkeen vuorovaikutteiselle luennolle pääsee vain kk-maksun maksaneet. Katso kk-maksun tiedot tuotesivulta.

Nettitapaamisia on noin kaksi (2) kertaa kuukaudessa, joka toinen viikko. Mahdolliset muut tapaamiset, henkilökohtaiset valmennukset ja analyysit eivät kuulu tähän kurssiin.

Ilmoittaudu ensimmäiseen ilmaiseen tapaamiseen tästä linkistä tai ilmoittaudu saman tien koko kurssille klikkaamalla tästä.

Nettitapaaminen nro 2. to 3.10. klo 19 – noin klo 20.
– ensimmäisellä kerralla esille tulleiden terveyshaasteiden ratkaiseminen käytännössä, henkilökohtaiset ohjeet jokaiselle osallistujalle jaettu jo sähköpostitse. Kurssin, omassa salaisessa Facebook ryhmässä voi kysyä lisää vinkkejä kurssin vetäjältä ja muilta kurssilaisilta.

Nettitapaaminen nro 3. to 17.10. klo 19 – noin klo 20.
– Kolmannella kerralla päästään mielen ja kehon virkistysharjoitteisiin käytännössä.

Nettitapaaminen nro 4. to 31.10. klo 19 – noin klo 20.
– Neljännellä kerralla kerrataan ja syvennetään hengittämisen ja nesteytyksen tarpeellisuutta käytännössä. Käytännön harjoitteita.

Nettitapaaminen nro 5. to 14.11. klo 19 – noin klo 20.
– Viidennellä kerralla kerrataan ja syvennetään ravinnonlaadun, mehujen ja pirtelöiden tarpeellisuutta käytännössä. Käytännön harjoitteita.

Nettitapaaminen nro 6. to 28.11. klo 19 – noin klo 20.
– Kuudennella kerralla kerrataan ja syvennetään lihashuollon, hieronnan, rentoutuksen ja levon tarpeellisuutta käytännössä. Käytännön harjoitteita.

Nettitapaaminen nro 7. to 12.12. klo 19 – noin klo 20.
– Seitsemännellä kerralla kerrataan ja syvennetään detoxin, saunan ja muiden luonnollisten tapojen mahdollisuutta poistaa kehosta sinne kertyneitä myrkkyjä.

Nettitapaaminen nro 8. to 2.1.2020 klo 19 – noin klo 20.
– Kahdeksannella kerralla kerrataan ja syvennetään mielenhallinnan, hengittämisen, liikunnan ja ravinnon sekä levon tarpeellisuutta käytännössä. Käytännön harjoitteita.

Nettitapaaminen nro 9. to 16.1.2020 klo 19 – noin klo 20.
– Yhdeksännellä kerralla kerrataan ja syvennetään oman tilanteen ymmärrystä ja miten on päästy eteenpäin kurssinaikana.

Nettitapaaminen nro 10. to 30.1.2020 klo 19 – noin klo 20.
– Kymmeneskerta toden sanoo, eli mitä sait kurssista ja mitä teet tämän jälkeen.


2 KRYPTOKURSSI TAMMISAARESSA LA 21.9.2019 KLO 10 – 16.
Tällä kurssilla opit perusteet siitä, miten ostat, säilytät ja myyt eri kryptovaluuttoja oikein. Kryptovaluutat tulevat olemaan pian käytössä jokapäiväisessä elämässäsi. Nyt niillä voi jo tehdä kauppaa tai ostaa omaksi.

HUOM! Olisitpa tiennyt tämän kurssin tiedot ja taidot noin 2 – 3 vuotta sitten, niin voisit olla saanut esim. noin 9 euron sijoituksella alla olevan tuloksen:


Kysy lisätietoja tekstarilla 045 20 20 280.


3. WEBKURSSI – LUO KASVISTEN PARATIISI PUUTARHAAN KURSSI – TO 26.9.2019 KLO 18 – 21
Tällä kurssilla opit kolmessa tunnissa sen, miten voit mahdollisesti luoda sellaisen kasvimaan, joka voi tuottaa todistetusti yli 1000 kg erilaisia vihanneksia noin 150 m2 alalta, yhden suomalaisen kesän aikana.
Opit säännöt miten maan pH-tasapaino vaikuttaa kasvisten viihtyvyyteen, maanmuokkauksen ja lannoituksen perusteet, ajoituksen merkityksen, vuoroviljelyn, lomittain viljelyn, kitkemisen, sadon korjuun sekä säilytyksen.
Noin 54 sivuinen kurssimateriaali suomeksi sisältyy kurssin hintaan.
Tämän kurssin jälkeen voit säästää aikaa, vaivaa ja runsaasti rahaa, koska tiedät, mikä toimii ja mikä ei. Lisäksi saat mahtavan sadon puutarhastasi, jos seuraat annettuja ohjeita soveltaen omaan kasvimaahasi.
Kurssin aikana käydään läpi juuri Sinun kasvimaatasi ja annetaan vihjeitä sen parantamiseksi.
Hinta: 50 eur/osallistuja. 16.9. asti, jonka jälkeen kurssihinta nousee kohti normaalia 80 euroa.
Luennoija: Rauno Moilanen
Paikka: Internet, voit osallistua kurssille internetin kautta kännykälläsi tai Sinulle sopivalla välineellä. Jos et ehdi katsoa kurssia suorana, niin sitten voit katsoa nauhoitetun kurssin niin monta kertaa kuin haluat ja niin pitkään kuin haluat. Kurssimateriaalit lähetetään internetin kautta kaikille sähköpostitse tiedostoina.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen. web-kauppamme kautta –Ilmoittaudu mukaan. Tai tekstiviestillä numeroon
045 20 20 280 tai sähköpostitse ">
Ilmoittautuminen on välttämätöntä, koska paikkoja on maksimissaan vain 8 osallistujalle. Ilmoittautujan tilalle voi tulla myös joku toinen, mutta peruuttamattomasta osallistumisesta perimme 30 euroa. Peruutus tai muutos on tehtävä vuorokautta (24 h) ennen kurssin alkua. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet Facebook ryhmään liittymisestä tai Skypen asennuksesta.

LOKAKUU 2019

4. HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINGISSÄ LA 12. – SU 13.10.2019.
Olemme mukana Hengen ja Tiedon messuilla, pyötäpaikat nro 172 ja 173. Tarjolla maistiaisia ja alkalista vettä sekä pH-tuotteita. Mikäli haluat tilata ja varata pH-tuotteita messuosastolle, niin lähetä viestiä ajoissa, viimeistään pe 1.2.2019, niin voit varmistaa, että haluamaasi tavaraa on saatavissa Sinulle mahdolliseen messuhintaan. Katso tuotteet
Eli yksi vuoden kohokohta lähestyy! Olethan jo merkinnyt kalenteriisi syyslomien aikaan 12.-13. lokakuuta järjestettävät Hengen ja Tiedon messut?
Katso lisätietoja osoitteesta https://www.rajatieto.fi/hengen-ja-tiedon-messut/

MARRASKUU 2019

5. STOCKHOLM, ALT FÖR HÄLSAN 8 – 10 NOVEMBER 2019
Välkommen till den ledande livsstilsmässan inom hälsa! Allt för Hälsan är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Träffa våra profiler, experter och utställare och få med dig hem det senaste inom friskvård för en kraftfull nystart. Och du! Glöm inte att komma omklädd för prova på olika former av träning, löpning och yoga med inspirerande instruktörer.
Fredag 8 november: 10:00 – 18:00
Lördag 9 november: 10:00 – 18:00
Söndag 10 november: 10:00 – 17:00
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö – Varaa liput tästä


6. ELÄVÄN JA KUIVAN VEREN MIKROSKOPISTIKSI KURSSIOHJELMA KE 27.11 – 1.12.2019

Jos olet ajatellut ryhtyä elävän ja kuivan veren mikroskopistiksi, niin nyt se on mahdollista Suomeksi ja suomalaisten kouluttamana.

Elävän ja kuivan veren mikroskopisti kurssin käytyäsi voit ottaa näytteitä, tutkia, kertoa ja kirjoittaa ohjeita, joiden avulla useiden ihmisten elintapoja saadaan muutettua elämää tukevaksi, eikä sitä tuhoavaksi. Jokainen kurssilainen voi toimia kurssin jälkeen oman vastaanoton pitäjänä tai toimia yhteistyössä muiden kanssa.  

Kurssin kouluttaja: Rauno Moilanen, jolla on yli 3800 elävän ja kuivan veren analyysin kokemus vuodesta 2005 alkaen.

HELMIKUU 2020

7. Minä Olen Messut Finlandia talolla, Helsinki. Mannerheimintie 13 e, osasto 252,
la 8. – su 9.2.2020. Messualue avoinna la klo 10 – 18 ja su klo 10 – 17.
Hän, joka käyttää lääkkeitä ja unohtaa ravinnon – Tuhlaa omaa ja lääkärinsä aikaa. Messuosastollamme nro 252, toinen kerros, on tarjolla ilmaisia maistiaisia, virkistystä ja piristystä, jotta jaksat iloita messupäivästä. Katso uudet tuotteemme ja ideat kotisivuiltamme www.healthylife.fi . Mikäli haluat tilata ja varata pH-tuotteita messuosastolle, niin lähetä viestiä ajoissa, viimeistään pe 1.2.2019, niin voit varmistaa, että haluamaasi tavaraa on saatavissa Sinulle mahdolliseen messuhintaan.

 

 

Kaikkien kryptoiltojen ja kurssien kouluttajana on Rauno Moilanen. Hänellä on 12 vuoden kokemus tietotekniikkakoulutuksesta ja 23 vuoden kokemus kouluttamisesta + 3 vuoden kokemus kryptokaupankäynistä. Rauno on kirjoittanut ja ollut mukana kirjoittamassa tuhansia sivuja tietotekniikan oppimateriaalia. Rauno on kouluttanut esim. IBM:n ja Amiedun kouluttajia sekä useiden suomalaisten suuryritysten henkilökuntaa noin 150 kertaa vuodessa 12 vuoden ajan.

Ole muutos, jollaiseksi haluat maailman muuttuvan 🙂

Kysy tulevista tapahtumista

Oikeudet muutoksiin pidätetään.